Yleisiä kysymyksiä:

1. Anna joitain tietoja itsestäsi ja haluamastasi lainasta.

2. SimplyLoan valitsee parhaat lainantarjoajat, jotka vastaavat tarpeitasi.

3. Vertaa valittuja lainantarjoajia efektiivisen koron, laina-ajan, edut ja haitat suhteen.

Kokeile etusivulla!

Voit saada tarjouksia eri pankeista jopa 60 000 euroon asti.

Kun olet valinnut, kuinka paljon rahaa haluat lainata, annamme sinulle yleiskatsauksen parhaista tarjouksista sinun tarpeisiisi.

Se on täysin ilmaista ja ilman velvoitetta hakea ja vertailla lainatarjouksia SimplyLoanin kautta – riippumatta haluamasi lainan koosta ja tarkoituksesta.

Jos olet täyttänyt 18 vuotta ja olet rekisteröitynyt Ruotsiin, täytät lainahakemuksen perusvaatimukset. Sinulta tehdään tavanomainen luottotietoraportti, joka lainanantajan on lain mukaan tehtävä jokaisesta hakijasta.

Ei, palvelumme yksinkertaisuudessaan koostuu sinulle sopivien lainojen näyttämisestä. Sitten valitset itsellesi parhaiten sopivan lainan.

Kokonaisuus ei eroa merkittävästi perinteisestä versiosta. Ainoa ero on kuitenkin se, että haet lainaa digitaalisen palvelun kautta. Tänään löydät joukon toimijoita, joissa sekä pienemmät yritykset että suuret pankit kilpailevat tarjotakseen potentiaalisille asiakkaille edullisia, edullisia ja ennen kaikkea nopeita lainoja netistä.

Voit tietysti lainata rahaa edulliseen korkoon, mutta koko homma on vaativa ja aikaa vievä prosessi, ellet käytä vertailupalvelua. Näin saat yksinkertaisella, nopealla ja joustavalla yleiskuvan lainanantajista, jotka tällä hetkellä vastaavat määrittämiäsi vaatimuksia.

Kyllä, yksityislaina on vakuudeton laina, jolla voit lainata uuteen pesukoneeseen, remonttiin, autoon, matkustamiseen tai johonkin muuhun kokonaan. Jotkut pankit saattavat vaatia käyttötarkoitusselvityksen, jos esimerkiksi aiot lainata rahaa käteistalletusta varten.

Lainanantajien vertaileminen voi olla sekä aikaa vievää että monimutkaista. Joka kerta kun haet henkilökohtaista lainaa pankista tai muusta lainanantajasta, sinusta tehdään luottoraportti, mikä heikentää luottoluokitustasi. Tämä voi vaikeuttaa lainan hyväksymistä ja heikentää mahdollisuuksiasi saada hyvät lainaehdot. Täällä Simply Loanissa voimme auttaa sinua yksinkertaisesti, turvallisesti ja maksutta vertaamalla eri lainanantajien korkoja ja ehtoja – jotta saat edullisimman lainan.

Haluatko saada tarjouksia, vinkkejä ja uutisia luottokorteista

ja lainoista sähköpostitse?

Rekisteröidy tästä - lupaamme, että emme lähetä sinulle roskapostia!

tekee yhteistyötä:

Lue lisää

Parhaat menetelmät saada lainahakemus hyväksytyksi:Älykkäät strategiat taloudelliseen menestykseen

RAHOITTAA

21. lokakuuta 2023

Opas yksinkertaisten lainojen ymmärtämiseen

Tutustu nopeiden hyväksyntöjen, joustavien ehtojen ja nopeiden varojen siirtojen takana olevaan virtaviivaistettuun prosessiin.

Katso tästä oppaasta oivalluksia siitä, miten voit hallita taloudellisia tarpeitasi.

RAHOITTAA

3. lokakuuta 2023

Kuinka valita oikea yksinkertainen laina tarpeisiisi

Maailmassa, joka on täynnä taloudellisia vaihtoehtoja, optimaalisen henkilökohtaisen lainan valinta vaatii harkittua strategiaa.

Tässä on kattava opas, joka auttaa sinua tekemään tietoisen päätöksen:

Yksinkertaiset lainat opiskelijoille: Rahoita koulutuksesi

RAHOITTAA

14. syyskuuta 2023

Yksinkertaiset lainat opiskelijoille: Rahoita koulutuksesi

Taloudellisuudesta joustavaan takaisinmaksuun.

Lue perusteellinen artikkelimme siitä, kuinka helpot lainat voivat olla polku koulutusunelmiesi toteuttamiseen ja tulevaisuutesi muokkaamiseen.

Luettelo lainanantajista, joiden kanssa teemme yhteistyötä:

VertaaEnsin

Kattokorko

Etua

Bondora

Lendella

Kompar

Changegroup

Motty

Sortter

DigitalFinans

Axolaina

Easyraha.fi

Unolaina

Zmarta

Freedom Rahoitus

Rahalaitos

Arkadia Rahoitus

Omalaina

Haenyt.fi

Lainamarkkina

Banken.fi

Morrow Bank Kreditkort

Bank Norwegian

SweepBank

Ferratum Juostoluotto

Vippi

Resurs Bank

Morrow Bank

Matkalaina